Professional Wedding Photographer & Videographer In Malaysia

By: Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Nov-2008 08:52 Email | Share | Bookmark
Photography Course / Kursus Fotografi / Bengkel Fotografi

 
 
 
Ingin Belajar Fotografi Dan Menjana Pendapatan Yang Lumayan? Sertai kami pada kelas terbaru pada :

Akademi PhotoVideo 8 : Sabtu 20hb Disember 2008 hingga Isnin 22hb Disember 2008
Akademi PhotoVideo 9 : Sabtu 17hb Januari 2009 hingga Isnin 19hb Januari 2009


* ambil cuti atau mc hari IsninBaca sehingga habis supaya anda faham konsep kelas fotografi yang akan kami anjurkan

Di atas permintaan peminat jurugambar dan juruvideo di Malaysia mahupun diluar negara, kami di Eddie PhotoVideo telah menubuhkan satu halaman dan website khas akedemiphotovideo.com "Akademi PhotoVideo" ditubuhkan bagi membantu para peminat jurugambar dan juruvideo untuk memahirkan dan memberikan pendedahan pelbagai teknik didalam pelbagai bidang terutamanya bidang fotografi dan videografi. Akademi PhotoVideo bukan sahaja mengajar malah memberikan anda motivasi serta komunikasi yang jarang diberikan oleh tenaga pengajar yang lain.

Setelah mendapat sambutan yang amat menggalakan pada kursus / bengkel / kelas fotografi sebelum ini. Pihak kami telah diminta sekali lagi oleh peminat setia jurugambar diseluruh Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesia, Korea dan United Kingdom termasuklah yang telah hadir sebelum ini bagi mengadakan semula "Kursus Fotografi". Seperti yang anda maklum kursus yang kami anjurkan sebelum ini telah mendapat sambutan yang amat menggalakan diseluruh Malaysia termasuk dari Sabah dan Sarawak. Kami juga menerima tempahan bagi kursus perseorangan "one by one". Terima kasih kepada perserta kami yang lalu iaitu Mr Anthony daripada Brunei Darul Salam, Mr. Jaafreddy dari Sabah, En Hamli dan Cik Aisyah dari Sarawak, En. Mohd Najib dari Korea Selatan yang sanggup menaiki pesawat daripada tempat masing-masing pada hari tersebut semata-mata mahu mengikuti kursus kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada En. Najib dari Seoul Korea Selatan yang telah menempah kursus kami 3 bulan sebelum bermulanya kursus sebenar.

Seperti biasa kami menghadkan jumlah penyertaan bagi setiap kursus yang kami jalankan supaya semua peserta dapat memberikan tumpuan kepada subjek yang diajar. Kami meminta maaf kepada beberapa peserta yang tidak dapat mengahadirkan diri sebelum ini kerana tempat telah ditutup. Oleh itu kami sarankan supaya segeralah membuat tempahan sebelum ianya penuh. Tahniah kepada para peserta yang lepas kerana anda telah berjaya mengikuti kursus kami dan telah menjadi seorang jurugambar yang baik dan terbaik.

Kami di Akademi PhotoVideo akan mengajar anda walaupun dengan menggunakan kamera sederhana tetapi hasilnya keluarannya amat berkualiti. Dengan adanya pengalaman dari dalam dan luar negara, kami sebagai seorang jurugambar professional sepenuh masa akan memberikan tunjuk ajar bagaimana hendak menjadi “seorang jurugambar secara profesional” dan bukannya “pembawa kamera”. Anda akan diajar pelbagai teknik sebagai seorang jurugambar serta teknik Eddie PhotoVideo yang sebelum ini tidak pernah dedahkan kepada sesiapa melainkan kepada kumpulan jurugambar dan juruvideo Eddie PhotoVideo.

Keterangan lanjut layari website Akademi PhotoVideo kami di www.akademiphotovideo.com

Kami di Akademi PhotoVideo telah melahirkan hampir 100 jurugambar amateur dan professional. Di antara mereka telah menjalankan perniagaan mengambil gambar secara persendirian dan berkumpulan.

Akademi PhotoVideo bukan sahaja menganjurkan kelas jurufoto perseorangan, berkumpulan malah telah memasuki jabatan kerajaan bagi mengajar subjek jurufoto kepada kakitangan kerajaan.

Yuran Dan Nilai Wang Anda :* Kami menawarkan potongan sebanyak RM100 bagi 5 tempat tempahan awal atau mana-mana yang terdahulu. Anda hanya perlu membayar RM1050.00 atau RM800.00 pelajar sepenuh masa. Potongan RM100 dikecualikan kepada peserta yang pernah menghadirkan diri didalam kursus sebelum ini tetapi ingin mengikuti kelas terbaru.

Harga pasaran RM1900 untuk 3 hari kursus termasuk makan, minum dan tempat tinggal yang selesa dan berhawa dingin tetapi kami memberikan peluang kepada anda....potongan sebanyak RM750 sahaja. Anda hanya perlu membayar RM1150.00 sekiranya bekerja dan RM900 bagi pelajar sepenuh masa serta RM650 kepada para peserta yang lepas yang ingin mengikuti semula untuk "refresh". Bagi syarikat dan badan kerajaan RM1600 akan dikenakan sekiranya pembayaran melalui syarikat. Bagi yang datang secara berkumpulan sila hubungi saya untuk harga diskaun. So tunggu apa lagi....

Kos termasuk :
- Penghinapan (Kondominium berhawa dingin beserta kolam renang di Templer Impian 3 hari 2 malam).
- Model
- Pakaian
- Makanan dan minuman disediakan
- Sijil penyertaan
- Tenaga pengajar dan pembantu
- Peralatan pembelajaran termasuk LCD projektor
- Nota Pembelajaran

* Kursus dijalankan daripada waktu pendaftaran tengahari sehingga malam. Hari kedua bermula pada pagi sehinggalah ke malam dan keesokannya hari ketiga bermula dari waktu pagi sehinggalah tamat pada waktu petang.

Untuk pengetahuan kami pernah membuat kursus fotografi perseorangan sebelum ini dengan bayaran sebanyak RM1400 iaitu selama 8 jam sehari, beliau sekarang adalah jurugambar bebas.

Click Here => More pictures and details

Looking For Photography Class Click Here => PhotoVideoAcademy

Please contact me personally for booking and enquiries at :
Tempahan dan pertanyaan sila hubungi saya sendiri di :

Leave your phone no, location, place (house, hall or hotel) date and time for us to quote you.

Eddie's PhotoVideo (Full Time And Nationwide Photographer/Videographer)
Lively, Natural And Candid
Click Here => Magazine Album
Click Here => Official website and promotion
Lead Of Photographer & Videographer (CMC Tech Resources 1473564-K)
Hp : (+6)013-3913102
Email : eddie@eddie-photovideo.com (Subject PhotoVideo)
YM : cmctech2004


We cover for nationwide Malaysia, Singapore, Brunei, Indonesia, Thailand and Overseas "International".

Photographer Malaysia | Photography Malaysia | Jurugambar Malaysia | Juruvideo Malaysia | Videographer Malaysia | Videography Malaysia |

Photography Course | Photography Workshop | Kursus Fotografi | Bengkel Fotografi

Looking For Photography Class Click Here => PhotoVideoAcedemy
[youtube]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net